Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@22:41:18 GMT

فعالیت‌های دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات تشریح شد

تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۴۷۵۷۰

فعالیت‌های دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات تشریح شد

به گزارش خبرگزاری مهر، محمود حبیبی در این نشست که با حضور وزیر آموزش و پرورش، مدیران کل استان‌ها و روسای ادارات فناوری اطلاعات و به‌صورت ویدئوکنفرانس و از طریق شبکه شاد برگزار شد، با اشاره به اینکه سند تحول آموزش‌وپرورش راهکارهایی را برای توسعه فناوری نوین پیش‌بینی کرده است، اظهار کرد: ایجاد موزه و نمایشگاه علم و فناوری در هر یک از شهرستان‌ها تا پایان برنامه ششم، توسعه ضریب نفوذ شبکه ملی اطلاعات و ارتباطات (اینترانت) در مدارس، تولید و به‌کارگیری محتوای الکترونیکی متناسب با نیاز دانش آموزان و مدارس با مشارکت بخش دولتی و غیردولتی و الکترونیکی کردن محتوای کتاب‌های درسی، اصلاح و به‌روزآوری روش‌های تعلیم و تربیت، گسترش بهره‌برداری از ظرفیت آموزش‌های غیرحضوری و مجازی در برنامه‌های آموزشی و تربیتی ویژه معلمان، دانش آموزان و خانواده‌های ایرانی در خارج از کشور، ایجاد شبکه پژوهشی فعال و فراگیر در درون ساختار نظام تعلیم و تربیت و … از جمله راهکارها این حوزه تا پایان برنامه ششم توسعه کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: استراتژی‌های فناوری اطلاعات را هم‌راستا بودن تعریف کلیه پروژه‌های ICT با یکدیگر، در نظر گرفتن معماری اطلاعات مناسب در سازمان، در نظرگرفتن اولویت‌های سازمان در تخصیص منابع و بودجه، بنیان‌گذاری تصمیمات اتخاذ شده در حوزه ICT بر اساس استراتژی‌های صحیح است.

حبیبی فناوری اطلاعات را ابزاری برای توسعه عدالت آموزشی و برای تحول در دستگاه آموزش‌وپرورش دانست و تصریح کرد: فرزندان ما باید در مدارس مهارت‌های فناوری اطلاعات را به‌خوبی فراگرفته و برای زندگی موفق در جامعه فردا آماده شوند.

وی استراتژی‌های فناوری اطلاعات در آموزش‌وپرورش را در حوزه نیروی انسانی، فرآیند یاددهی- یادگیری آموزش زیرساخت، سیاست‌ها و مدیریت یکپارچه دانست و ادامه داد: هدف‌های کلان در نظام مدارس هوشمند ایجاد عدالت آموزشی، ایجاد محیطی پویا و جذاب، ارزیابی متناسب بااستعدادها، رشد مهارت‌های ذهنی، جسمی، عاطفی، توانمندی‌های اعتقادی، تربیتی، علمی فرهنگیان، اثربخشی و افزایش کارایی، مشارکت خانواده در فرآیند یاددهی – یادگیری و تحول در نظام برنامه‌ریزی است.

مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات، راهبردهای کلان در نظام مدارس هوشمند را توسعه خلاقیت، شیوه‌های آموزشی دانش‌آموز محور، پژوهش، جستجو در پایگاه‌های اطلاعاتی، به‌روز بودن معلمان، فناوری اطلاعات در شیوه تدریس، اداره امور مدرسه و افزایش انگیزه شغلی مدیران و معلمان عنوان و اعلام کرد: برنامه‌های آینده در این حوزه پردازش ابری، Cloud Computing، کتاب الکترونیکی Digital Book vs Text Book واقعیت مجازی و همچنین واقعیت افزوده VRAR to be Learn است.

وی با اشاره به اینکه مدیریت سامانه‌های آموزش‌وپرورش ازجمله؛ سامانه حقوق، سامانه پرسنلی، سامانه بکفا، سامانه دانا، سامانه سناد و سامانه یونیت در این مدیریت انجام می‌شود، اظهار کرد: در آینده نزدیک این سامانه‌ها ساماندهی خواهد شد و سامانه جامع یکپارچه منابع انسانی، مالی و دانش‌آموزی تشکیل خواهد شد.

مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات سامانه جامع و یکپارچه منابع انسانی را شامل؛ سامانه جامع منابع انسانی، حضوروغیاب، تشکیلات و روش‌ها، تشکیل پرونده، پرسنلی، جذب و استخدام، پروفایل، کارت پرسنلی، سامانه جامع منابع انسانی، بکفا، نقل و انتقالات، مأموریت، کارگزینی، استمرار خدمت و ارزیابی عملکرد کارکنان برشمرد.

وی سامانه جامع مالی را شامل؛ حقوق و دستمزد، حسابداری، تعهدی، دریافت و پرداخت، اموال و انبارداری، حسابداری مدارس و ذی‌حسابی عنوان کرد.

حبیبی گفت: امور فنی و راهبری مرتبط با شاد نظیر قابلیت‌های جدید شاد و ارتباط داده‌ای آن با سناد و … راه‌اندازی سامانه (ticketing)، برنامه‌ریزی در خصوص تهیه محتوای آموزشی جهت استفاده از دوره‌های ضمن خدمت و توانمندسازی معلمان در شاد، طراحی و استقرار اطلس آموزشی و وضعیت دسترسی دانش آموزان به شبکه و ابزارهای هوشمند در کشور، طراحی و پیاده‌سازی زیرسامانه کوچ، طراحی سامانه استعلام الکترونیکی مدرک تحصیلیemt.medu.ir، فرآیند برگزار آزمون‌های المپیاد و سمپاد پایه هفتم و دهم و اعلام نتایج آن و… از جمله فعالیت‌های دیگر دفتر فناوری اطلاعات است.

کد خبر 5048550 آزاده سهرابی

منبع: مهر

کلیدواژه: محمود حبیبی آموزش و پرورش شبکه شاد شورای شهر تهران ویروس کرونا وزارت آموزش و پرورش شهرداری تهران سازمان تامین اجتماعی اربعین حسینی کمیته امداد امام خمینی پلیس راهور وضعیت راهها اربعین 99 گردشگری هفته ناجا دستگیری سارق قوه قضاییه دفتر فناوری اطلاعات اطلاعات و ارتباطات فناوری اطلاعات آموزش وپرورش منابع انسانی سامانه جامع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۴۷۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح جزئیات برگزاری جشنواره سرود فجر/ سرود تقویت می‌شود

مدیرکل دفتر موسیقی در نشست خبری جشنواره سرود فجر به جزئیات برگزاری این جشنواره پرداخت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، نشست رسانه‌ای اولین جشنواره سرود فجر، امروز _سه شنبه هجدهم اردیبهشت_ با حضور امیرحسین سمیعی مدیرکل دفتر موسیقی، حسین صیامی دبیر اجرایی جشنواره و حامد جلیلی دبیر و مسئول دفتر سرود اداره کل موسیقی و دبیر جشنواره در سالن جلسات دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد؛ در ابتدای این نشست حامد جلیلی دبیر جشنواره ملی سرود فجر به بیان روند برگزاری این جشنواره پرداخت و اظهار کرد: از مهر سال گذشته جشنواره با انتشار فراخوان آغاز و پس از ماجراهای مربوط به فراخوان و دیگر رویدادهایی که در این راستا تا پایان تیرماه انجام گرفت، گروه‌های مختلف سرود در چهار منطقه کشور به رقابت با یکدیگر پرداختند.

وی افزود: بعد از پایان مرحله دوم، مرحله «راهبری» جشنواره نیز آغاز شد؛ شرایطی که باید گروه‌ها بر اساس اجرای زنده آثارشان در بخش نهایی شرکت کند.

دبیر جشنواره ملی سرود فجر درباره تاریخ برگزاری بخش نهایی جشنواره ملی سرود فجر هم گفت: بخش نهایی جشنواره ملی سرود فجر با حضور ۲۹ گروه مختلف طی روزهای دهم و یازدهم و دوازدهم تیر در قالب مرحله داوری در تالار وحدت تهران برگزار می‌شود و چهاردهم تیرماه اختتامیه این جشنواره خواهد بود.

جلیلی با اشاره جایزه رویش ادامه داد: غیر از جوایز بخش رقابتی، جایزه‌ای به نام «رویش» طراحی شده که در قالب ویژه به گروه‌های سرود آموزش و پرورش تقدیم می‌شود، البته اینکه ما در هر بخشی یک جایزه داشته باشیم موضوع مهمی است که تاکنون در جشنواره‌های سرود نداشتیم؛ شرایطی که امیدوارم در دوره‌های آتی جشنواره بتوانیم شاهد توفیقاتی باشیم.

امیرحسین سمیعی مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در ادامه این نشست اظهار کرد: تلاش ما این است که در حوزه آموزش، کیفیت اجرا و کشف استعداد شاهد اتفاقات خوبی از پس برگزاری جشنواره ملی سرود فجر باشیم، در این راستا علاوه بر فعالیت‌های ستاد جشنواره برنامه‌هایی برای سفر به استان‌ها هم صورت گرفته که بتوانیم در قالبی بی‌واسطه شرایط بهتری را برای ارائه اثرشان در قاب‌های رسانه‌ای و موارد مربوط به اجراهای صحنه‌ای فراهم سازیم.

وی با تاکید بر اینکه ارتقای کیفیت برای ما بسیار مهم است، افزود: فرآیندی که اکنون در استان‌ها آغاز شده و ما تصمیم داریم هم در حوزه گروه‌های سرود و هم گروه‌های کُر نسبت به شناسایی و حمایت از گروه‌ها اقداماتی را انجام دهیم؛ این مهم‌ترین رویکردها در دفتر موسیقی در حوزه‌های آکاپلا، کُر و سرود خواهد بود و امیدوارم در سفرهای استانی بعد نیز محقق شود.

مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه عنوان کرد: قرار است بعد از پایان جشنواره کارهای منتخب در قالب آثار با کیفیت ضبط استودیویی داشته باشند تا بتوانیم در آینده شرایط بهتری برای سرود و گروه‌های کر فراهم کنیم.

منبع: فارس

کد خبر 751458

دیگر خبرها

  • تشریح رسالت بنیاد فرهنگی و هنری امامت و مهدویت در دانشگاه‌ها و مدارس
  • ضرب الاجل کمیسیون اصل ۹۰ مجلس برای دستگاه‌های کم‌کار در ارائه اطلاعات به سامانه اعتبارسنجی
  • وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ۷ شهر استان قم فردا تحت پوشش فیبر نوری قرار می‌گیرند
  • تشریح جزئیات برگزاری جشنواره سرود فجر/ سرود تقویت می‌شود
  • فعالیت‌های پرورشی در مدارس تقویت خواهد شد
  • برنامه ریزی برای ایجاد ۲۰ میلیون پورت فیبر نوری در کشور
  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • باید عدالت آموزشی در استان زنجان برقرار شود
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود