Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شاهرود، عصر امروز هم‌زمان با هفته دفاع مقدس مراسم غبارروبی و تجدید میثاق با شهیدان در مزار شهدای گمنام دانشگاه‌های شهرستان شاهرود با حضور رؤسا، اساتید و کارکنان دانشگاه‌های شهرستان شاهرود، طلاب و حوزویان، فرمانده و اعضای بسیج دانشجویی، فرمانده و اعضای بسیج ادارات، رئیس و کارکنان بنیاد شهید انقلاب اسلامی، اعضای جمعیت هلال احمر شهرستان شاهرود و تعدادی از مسؤولان شهرستان شاهرود برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود در یادمان شهدای گمنام پردیس مهندسی و فناوری‌های نوین این دانشگاه اظهار کرد: ما امروز برای احوالپرسی با شهیدان اینجا جمع شدیم و اینکه یادی از عزیزانی کرده باشیم که چند دهه قبل هستی و جان خود را فدا و مردانه پیکار کردند و پیغام فتح را فریاد زدند تا امروز ما اینجا باشیم.

محمدمهدی فاتح ادامه داد: ما فقط همین چند نفر نیستیم؛ همه ملت ایران به پهنه سرزمین ایران و حتی افرادی که خارج از کشور به تمدن و فرهنگ ایران علاقه‌مند هستند، همراه ما هستند و حقیقتاً چه کسی می‌تواند یاد شهیدان را فراموش کند.

وی با تقدیم سلام به امام حسین (ع) و شهیدان کربلا و گرامیداشت یاد و خاطره شهدا در هفته دفاع مقدس به فراز و فرودهای انقلاب اسلامی تا رسیدن به ۴۰ ‌سالگی اشاره کرد و گفت: ما هیچ‌گاه یاد شهیدان را فراموش نمی‌کنیم و همگی به پهنه وسعت سرزمینمان ایران همراه یکدیگر بوده‌ایم.

رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود با یادآوری مراسم پرشور حاج قاسم سلیمانی خاطرنشان کرد: در حماسه‌ای که به پاسداشت زحمات و در تشییع پیکر شهید حاج قاسم سلیمانی برپا شد، همه مشاهده کردند که مردم با چه وسعتی حضور یافتند و این صحنه پیکار مدام در عرصه‌های مختلف تکرار می‌شود و این قدرشناسی، نوع‌دوستی، همنوایی و همراهی است که ما را سرپا نگاه داشت.

مدافعان سلامت حماسه‌ساز شده‌اند 

فاتح با بیان اینکه حماسه این روزها با پیکار مدافعان سلامت ادامه دارد و پرچم به دست آنها است و به تغییرات پیش‌آمده به‌واسطه شیوع ویروس کرونا در ابعاد مختلف کشور اشاره کرد.

وی خاطرنشان کرد: ما ملت زنده‌ای هستیم که با پشتوانه فضای عطرآگین شهادت با تمام توان پای‌کار ایستاده‌ایم، همان‌طور که در ابتدای شیوع این بیماری ملت ما بسیجی‌وار وارد صحنه کار و همدلی شد و تلاش کرد تا کمبودها و ضعف‌های پیش‌آمده را برطرف کند.

رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود بیان کرد: این همنوایی است که باعث می‌شود مدافعان سلامت برای حفظ سلامتی مردم از راحتی خود بگذرند و البته در کنار آنها، مردم هم مشارکت می‌کنند.

فاتح اضافه کرد: در روزهای نخست ماسک و مواد بهداشتی کم بود؛ اما با همت مردم و دانشگاه‌ها مردم بسیج شدند و به تولید ماسک و مواد بهداشتی در حد توان خود پرداختند؛ به‌گونه‌ای که اکنون دیگر کمبود مواد بهداشتی و ماسک و ... احساس نمی‌شود.

مهیاسازی زیرساخت مناسب برای آموزش غیرحضوری

وی در خصوص آماده به رزم بودن ملت ایران در صحنه‌های مختلف ابراز خرسندی کرد و بهترین آرایش نظامی در شرایط کنونی دانشگاه‌ها را مهیا کردن و پیاده‌سازی زیرساخت مناسب برای آموزش غیرحضوری دانست و اظهار کرد: مجموعه دانشگاه صنعتی شاهرود بلافاصله خود را با شرایط پیش‌آمده تطبیق داد؛ به‌نحوی‌که در همه عرصه‌های کشور شاهد این پایداری و استقامت بوده‌ایم.

رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود به رونمایی از سامانه جامع آموزش مجازی (LMS) در این دانشگاه اشاره کرد و گفت: آغاز سال تحصیلی جدید در قیاس با سال‌های گذشته پیشرفت‌های چشمگیری داشت و از چهار کلاس درسی نیمسال گذشته به ۲۰۰ کلاس برخط در نیمسال تحصیلی جدید توسط سامانه جامع آموزش برخط این دانشگاه ارتقا و تعداد کاربران به بیش از دو هزار نفر افزایش یافته که این نشانه آماده به رزم بودن دانشگاه و آرایش جنگی گرفتن در برخورد با معضلات و چالش‌های مختلف در کشور است.

فاتح با بیان اینکه در فضای فعلی بهترین آرایش رزمی دانشگاه‌ها آموزش غیرحضوری است، تصریح کرد: سامانه مدیریت یادگیری (LMS) تجهیز، تقویت و توسعه داده شده است و با استفاده از این سامانه می‌توان تمامی نشست‌ها، کلاس‌های تمرین و آزمون‌ها را به‌صورت برخط برگزار کرد.

وی یکی از مهم‌ترین عرصه‌هایی که هرگز نباید فراموش شود را عرصه اقتصادی دانست و تأکید کرد: ما در یک رزم اقتصادی بزرگ هستیم و همه باید تلاش کنیم که آفت‌ها و عوارض کم شود؛  شما دیدید که در همین اثنا مردم با چه سخاوتی پای‌کار آمدند و دست کسانی را که به خاطر کرونا با مشکلات اقتصادی مواجه شدند، گرفتند و این جلوه روحیه‌ای است که در دوران دفاع مقدس و در عرصه‌های دیگر هم بارها دیده‌ایم.

انتهای پیام/۲۵۶۸/س/

منبع: فارس

کلیدواژه: پیغام فتح دفاع مقدس آموزش دانشگاه انقلاب اسلامی رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود غبارروبی رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود شهرستان شاهرود دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۹۹۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمعیت ایران ۲۰ سال بعد چند نفر می‌شود؟

به گزارش خبرآنلاین،رئیس انجمن اموزش پزشکی ایران درباره آمارهای کهنسالی جمعیت در کشور گفت: به نظر می‌رسد که شرایط از قبل وخیم تر شده است. ما تا بیست سال دیگر نزدیک به ۹۰ میلیون نفر جمعیت خواهیم شد و کشورهای اطرافمان هم همین میزان خواهند بود.

فارس در خبری نوشت:محمداسماعیل اکبری فوق تخصص غدد و سرطان و رئیس انجمن آموزش پزشکی ایران گفت: نباید از خط و خطوط جوانی جمعیت عبور کنیم و سیاست‌های دولتی و حاکمیتی در این عرصه کاملا دلسوزانه و تعبدی است که باید در میدان عمل هم نتیجه بدهد و همه اینها در تعامل با اساتید و پژوهشگران این عرصه عملیاتی می‌شود.

محمد اسماعیل اکبری، فوق تخصص غدد و سرطان و رئیس انجمن آموزش پزشکی ایران درباره آمارهای کهنسالی جمعیت در کشور مباحثی را مطرح کرد و گفت: در تحقیقی که از من به زودی قرار است منتشر شود همه آمارها و چارچوب‌ها مشخص شده و به نظر می‌رسد که شرایط از قبل وخیم تر شده است. ما تا بیست سال دیگر نزدیک به ۹۰ میلیون نفر جمعیت خواهیم شد و کشورهای اطرافمان هم همین میزان خواهند بود.

وی در ادامه درباره مهمترین شاخص‌های جمعیتی گفت: نخستین شاخص میزان تولد یا بقای یک جمعیت است که این میزان برای کشور ما هر روز کمتر می‌شود، دومین شاخص ازدواج است که همین الان هم از نظر سن ازدواج بالا و به لحاظ عددی کمتر از قبل شده‌ایم. شاخص سوم مهاجرت است که نزدیک به شش میلیون مهاجر ما داریم که قطعا بزرگترین استراتژی کشورهای غربی برای تأمین نیازهای جمعیتشان مهاجرپذیری است و سیاست‌های ما برای جلوگیری از این مهاجرت‌ها هنوز مشخص نیست.

اکبری یادآور شد: شاخص دیگر بارداری است که از صد بارداری تعداد هشتاد بارداری به تولد منجر می‌شود و بقیه به دلائل مختلف سقط می‌شوند و در نهایت شاخص آخر مرگ است که ما امروزه در بین جوانان و سپس کودک و نوجوان مرگ و میر به دلیل تصادفات و مسائل دیگر سلامتی زیاد داریم.

وی با بیان اینکه تلاش‌های مطلوب ستاد ملی جمعیت برای تشویق به فرزندآوری و دیگر سیاست‌های جمعیتی گفت: به لحاظ علمی و جایگاه اجتماعی هم افرادی که در این ستاد کار می‌کنند می‌بایست مورد وثوق و شناس مردم باشند تا قدرتمندانه بتوانند حرفشان را بزنند و مورد قبول قرار بگیرند.

اکبری با اشاره به اینکه نباید از خط و خطوط جوانی جمعیت عبور کنیم، گفت: سیاست‌های دولتی و حاکمیتی در این عرصه کاملا دلسوزانه و تعبدی است که باید در میدان عمل هم نتیجه بدهد و همه اینها در تعامل با اساتید و پژوهشگران این عرصه که کار علمی، پاسخ به ابهامات و پژوهشی می‌کنند اثربخش خواهد بود.

وی با تأکید بر اهمیت تبلیغات دراین زمینه گفت: تبلیغات نباید تبدیل به ضد تبلیغ شود، هنوز اثر تبلیغات سوقبلی در جامعه در عرصه فرزندآوری دیده می‌شود و خیلی طول می‌کشد که ما با تبلیغات مناسب سیاست‌ها را در بین جامعه تغییر دهیم.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904040

دیگر خبرها

  • دانشگاه آزاد مصداق «جهش علمی با مشارکت مردم»
  • ثبت‌نام حضوری و الکترونیک کلاس اولی‌ها از امروز
  • جمعیت ایران ۲۰ سال بعد چند نفر می‌شود؟
  • حوزه و دانشگاه دو نهاد فاخر علمی و فرهنگی در عرصه بین‌الملل
  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا
  • اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی در شاهرود
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق
  • هشدار سطح نارنجی در گیلان/ مردم از توقف و برپایی چادر در کنار رودخانه‌ها خودداری کنند
  • برگزاری دادگاه‌های علنی بر خط در دادگستری استان کرمانشاه