Web Analytics Made Easy - Statcounter

با گذشت حدود دو ماه از تعطیل شدن دانشگاه‌ها به دلیل شیوع کووید-۱۹، دانشگاه جامع علمی کاربردی با سامانه آموزش آنلاین «سمالایو»، هنوز موفق به برگزاری مناسب هیچ کلاسی نشده است. این دانشگاه، با وجود اعلام نارضایتی‌ها از سوی دانشجویان و اساتید، تا امروز که دو ماه از آغاز ترم تحصیلی می‌گذرد، از جایگزینی یک پلت فرم مناسب برای این سامانه خودداری نموده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



با شیوع ویروس کووید-۱۹ در کشور، و پر خطر بودن محیط‌های دانشگاهی، به ناچار با انتقال کلاس‌های مراکز آموزش دانشگاهی، به فضای آنلاین روبرو بوده ایم. هر چند این کوچ اجباری به فضای آنلاین، برای بسیاری از دانشجویان و اساتید، در حالیکه می‌تواند یک فرصت مناسب برای فرهنگ‌سازی و نهادینه کردن آموزش‌های مجازی و ارتقای سواد دیجیتالی در کشور باشد؛ اما برای بسیاری از کاربران بدل به کابوسی آزاردهنده در برگزاری کلاس‌ها شده است.
دانشگاه جامع علمی کاربردی با تعداد فراوانی از موسسات آموزش عالی وابسته، یکی از دانشگاه‌هایی است که با بیش از نیم میلیون دانشجو و مدرس در امر راه اندازی آموزش آنلاین خود، موفق عمل ننموده است. دانشجویان و اساتید برای ورود به سامانه و فعالیت در آن، با مشکلات تکرار شونده ای، چون از دسترس خارج شدن‌های دائمی سامانه، کندی و خطا‌های پیاپی اتصال به شبکه روبرو هستند. از دیگر سوی، ارسال صدا و تصویر استاد برای دانشجویان با توجه به زیرساخت‌های سخت افززاری ناکافی، در اکثر مواقع غیر ممکن بوده یا تنها برای دقایقی با گسستگی فراوان ممکن می‌شود. از سوی دیگر این سامانه، امکان بسیار محدودی برای تعامل دانشجویان با اساتید در نظر گرفته است. تنها دو دانشجو به طور همزمان می‌توانند با استاد در کلاس مشارکت نمایند که این کار، نیازمند فعال سازی دسترسی دانشجویان توسط استاد است که با کندی و با فاصله زمانی زیادی میسر می‌شود.

با توجه به مشکلات جدی سامانه و علیرغم نارضایتی دانشجویان و اساتید، دانشگاه جامع علمی کاربردی، به دلایلی نامعلوم، همچنان به استفاده از این سامانه اصرار می‌ورزد. پیامد چنین اصراری، هدررفت منابع مالی دانشگاه و نیز از دست رفتن زمان، و فرصت‌های یادگیری دانشجویان است. در این شرایط ویژه و دشوار که تصمیم گیری بهنگام و صحیح، بیش از هر زمان دیگری مورد نیاز است، هنوز سامانه مناسبی جایگزین نشده است. فرصت‌ها در حال از دست رفتن است، اما خطای اتصال به شبکه ادامه دارد! و اساتید و دانشجویان تنها با این پیغام مواجه می‌شوند: لطفا شکیبا باشید!

منبع: فردا

کلیدواژه: سامانه آموزش مجازی دانشگاه جامع علمی کاربردی دانشگاه جامع علمی کاربردی دانشجویان و اساتید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۴۹۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پذیرش۵۳ درصدی استاد محوری دانشجویان دکترای دانشگاه ها

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛  معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری استاد محوری را رکن دانشگاه حکمت بنیان عنوان کرد و افزود: امروز بیش از ۵۳ درصد پذیرش دانشجویان دکترای دانشگاه ها به صورت استاد محور انجام می شود.
دکتر عموعابدینی در حاشیه تجلیل از استادان سرآمد و نمونه آموزشی دانشجویان نمونه دانشگاه کاشان به انتخاب اساتید سرآمد آموزشی اشاره کرد و گفت: ۲۰ نفر از از اساتید دانشگاه ها به عنوان سرآمدان نمونه کشور انتخاب و از بین این تعداد ۲ تا ۳ نفر در سطح بین المللی معرفی می شوند.


وی حکمت عملی و حکمت نظری و علم نافع را راه رسیدن به دانشگاه حکمت بنیان دانست و افزود: خوشبختانه برخی از طرح‌های دانشکده علوم انسانی دانشگاه کاشان مسیرش علم نافع است که باید این حرکت به دیگر دانشکده ها نیز سرایت یابد و اقدام دانشگاه کاشان در راستای دانشگاه حکمت بنیان ستودنی است.
معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: برخی از طرح های آموزشی و پژوهشی امروز دانشگاه کاشان در راستای دانشگاه حکمت بنیان است که این اقدام شایسته و ستودنی است.


وی در مراسم تجلیل از اساتید با اشاره به اینکه در برنامه هفتم توسعه جمهوری اسلامی تبدیل دانشگاه ها به دانشگاه حکمت بنیان تصویب شده است گفت: برنامه محوری، استاد محوری، شاگردپروری و اخلاق محوری فلسفه وجودی دانشگاه حکمت بنیان است.
در این مراسم از بیش از ۶۰ اساتید سرآمد و ارتقا یافته،نمونه آموزشی و دانشجویان نمونه آموزشی دانشگاه کاشان تجلیل شد.

دیگر خبرها

  • تصاویری از فاطمه معتمد آریا، باران کوثری و هوتن شکیبا در یک فیلم
  • آمادگی دانشگاه تربیت مدرس برای پذیرش دانشگاهیان آمریکایی
  • مراسم تجلیل از اساتید دانشگاه در بوشهر برگزار شد
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق التدریس دانشگاه علمی‌کاربردی
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • چگونه دانشجویان، اساتید و طلاب بن خرید نمایشگاه کتاب را فعال کنند؟ + عکس
  • تاثیر اساتید در جامعه باید مثبت و مشهود باشد
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد
  • پذیرش۵۳ درصدی استاد محوری دانشجویان دکترای دانشگاه ها