Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@23:34:33 GMT

اطلاعات ۲۰۸ هزار بهره بردار در سامانه جامع پهنه بندی ثبت شد

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۳۹۵۲۱

اطلاعات ۲۰۸ هزار بهره بردار در سامانه جامع پهنه بندی ثبت شد

به گزارش خبرنگار مهر، بیتا احمدیان عصر یکشنبه در شورای هماهنگی ترویج کشاورزی استان با اشاره به اقدامات انجام گرفته در راستای استقرار شبکه مدیریت دانش در عرصه پهنه‌های تولیدی استان افزود: تا کنون اطلاعات ۲۰۸ هزار نفر بهره بردار در سامانه جامع پهنه بندی و مدیریت داده‌های کشاورزی ثبت شده است و مروجین پهنه نیز در حدود ۴۲ هزار و ۱۶۰ نفر ساعت نیز آموزش‌های لازم را فرا گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با توجه به شیوع بیماری کرونا، ۸۴ مورد اطلاعیه مؤسسه تحقیقات و آموزش و ترویج کشاورزی در این زمینه به کارشناسان پهنه مستقر در مراکز جهاد کشاورزی دهستان‌ها اطلاع رسانی شده است تا کشاورزان این توصیه‌ها را در مزارع و باغات و واحدهای تولیدی خود به کارگیرند و بهره مند شوند.

مدیر هماهنگی ترویج جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: استقرار کشاورزی پایدار در حوضه دریاچه ارومیه با راهبرد مدیریت مشارکتی از اولویت‌های جهاد کشاورزی برای نجات این حوضه آبی است که در سال گذشته در قالب ۸۸ سایت، ۲۹ هزار و ۸۲۹ نفر روز از بهره برداران به صورت انفرادی و ۹ هزار و ۵۵۲ نفر روز نیز به صورت گروهی آموزش‌های ترویجی لازم را فرا گرفتند.

احمدیان با بیان اینکه در این راستا ۲۰ مورد برنامه روز مزرعه، ۶ مورد جشنواره و ۳ مورد نمایشگاه ترویجی و ۸ مورد گردهمایی مددکاران ترویجی برگزار شده است افزود: در بخش ترویج ما به دنبال اجرای رهیافت مدیریت مشارکتی و تعامل بیشتر بین بخش تحقیقات، آموزش، ترویج، اجرا و بهره مندی بیشتر بهره برداران از دستاوردهای تحقیقاتی با کمک محققان معین مروجین پهنه‌های تولیدی، شرکت‌های خدمات فنی و مشاوره‌ای و تشکل‌های کشاورزی هستیم.

وی با اشاره به اینکه هدف ترویج به عنوان متولی امر توانمندسازی و آموزش بهره برداران، دستیابی به کشاورزی دانش بنیان و گسترش فناوری در واحدهای بهره برداری و تولیدی است عنوان کرد: در سال جهش تولید از مهمترین اقدامات برای افزایش جهش در تولیدات کشاورزی و ارتقای عملکرد در واحد سطح با توجه به محدودیت‌های موجود در منابع آبی و خاکی، سرعت بخشی به فرآیند انتقال اطلاعات کشاورزی و آخرین دستاوردهای علمی و عملی به بهره برداران است که در نهایت منجر به افزایش ضریب نفوذ دانش و توانمندسازی بهره برداران در بخش کشاورزی می‌شود.

وی با اشاره به لزوم حمایت از تولیدکنندگان محصولات گواهی شده به ویژه در مرحله عرضه به بازار، مهمترین اهداف و برنامه‌های اداره ترویج را ترویج فرهنگ تولید و مصرف محصولات استاندارد از طریق آموزش بهره برداران، تولید برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی، رایزنی با دستگاه‌های ذیربط در خصوص حمایت از عرضه این محصولات و تشویق تولیدکنندگان و همچنین ایجاد سایت‌های الگویی-ترویجی برشمرد.

مدیر هماهنگی ترویج جهاد کشاورزی استان تاکید کرد: ۳۶ دوره در قالب پروژه تربیت مربی و مشاور کار آفرینی زنان روستایی و ترویج مهارت‌های شغلی کسب و کار با شرکت ۱۵۳۰ نفر روز برگزار شد که برای اکثریت شرکت کنندگان در دوره‌ها این دوره‌ها مفید بوده و منجر به اشتغال شد.

وی با اشاره به افزایش اطلاع رسانی به کشاورزان از طریق برنامه‌های رادیویی صدای مرکز استان از ابتدای شیوع ویروس کوید ۱۹، خاطر نشان کرد: سامانه پیامکی اطلاعیه‌های ترویجی نیز طی هفته گذشته برای ارسال به بهره برداران استان راه اندازی شده است.

کد خبر 4910439

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی بهره برداری ویروس کرونا ویروس کرونا بوشهر ماه مبارك رمضان شیراز ایلام شیوع کرونا قزوین کمک به نیازمندان شهرکرد بیرجند ستاد مقابله با کرونا گردشگری بارش باران استانداری قزوین بهره برداران جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۳۹۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیلات جدید مالیاتی برای طلافروشان

وزارت صمت تسهیلات تازه ای برای ثبت معاملات طلا در سامانه جامع تجارت یا سامانه مودیان درنظر گرفت.

به گزارش مشرق، وزارت صمت در بخشنامه‌ای تسهیلات تازه ای برای ثبت معاملات طلا در سامانه جامع تجارت یا سامانه مودیان درنظر گرفته است.

در این بخشنامه تاکید شده مالیات عایدی سرمایه مشمول واحدهای صنف طلا نمی‌شود.همچنین ثبت موجودی اولیه در سامانه جامع تجارت مربوط به دارایی‌های شخصی یا سرمایه‌ای که در جریان تولید و فروش قرار نگرفته، نمی‌شود.

مشروح بخشنامه علیرضا شاه میرزایی معاون وزیر صمت به مدیران کل صنعت، معدن و تجارت استانها و جنوب کرمان به شرح زیر است:

احتراما پیرو جلسه روز گذشته در محل اتاق اصناف ایران با حضور رؤسای محترم اتحادیه‌های صنف طلای مراکز استانها و هماهنگی با دستگاههای ذیربط در جلسه دیروز با حضور قائم مقام محترم وزیر، موارد ذیل اعلام می‌گردد:

۱- همانطور که قبلاً مسئولین ذیربط وزارت متبوع (سامانه جامع تجارت) و سازمان امور مالیاتی (سامانه مؤدیان) اعلام نموده‌اند، اتصال دو سامانه انجام شده است و هر اطلاعاتی که در یکی از سامانه‌ها ثبت شود به سامانه دیگر منتقل می‌شود.

۲- در خصوص مالیات عایدی سرمایه (یا CGT یا مالیات بر سوداگری)، هرچند هنوز به تأیید شورای نگهبان نرسیده و قانون نشده است، ولی لازم است اطلاع‌رسانی شود که طبق متن مصوبات مجلس، این مالیات مشمول واحدهای صنفی نمی‌شود و در خصوص نگرانی‌های ایجاد شده در مردم به عنوان مشتریان اصناف نیز باید توجه نمود که در متن مصوبات علاوه بر معافیت تا ۱۵۰ گرم، برای هرگونه فروش طلا به واحدهای صنفی که توسط این واحدها در سامانه مؤدیان ثبت می‌شود، معافیت کامل از هرگونه مالیات عایدی سرمایه در نظر گرفته شده است و لذا در صورت اطلاع‌رسانی صحیح، نه تنها مردم هیچ نگرانی نخواهند داشت بلکه مشتاق ثبت اطلاعات به جهت بهره‌مندی از معافیت مالیاتی خواهند بود.

۳- همانطور که مدیران محترم اتاق‌ها و اتحادیه‌های صنفی طلا بارها اعلام نموده‌اند، همپای تمام دستگاهها، در اجرای قانون و مقابله با قاچاق و پولشویی اتفاق نظر و همکاری دارند و نه تنها هیچ تفاوتی بین صنف طلا با سایر اصناف نیست بلکه به دلیل ویژگی‌های خاص، این صنف در اجرای قوانین مذکور پیشگام است.

۴- در خصوص ثبت موجودی اولیه در سامانه جامع تجارت اولا این ثبت مربوط به دارایی شخصی یا سرمایه کاسبان محترم که در جریان تولید و فروش قرار نگرفته است نمی‌شود، ثانیاً طبق هماهنگی به عمل آمده با ناظران و بازرسان مقرر شده است که خطاها و کاستی‌های ثبت اطلاعات کاسبان خرد نباید تحت عنوان «قاچاق» مورد پیگرد قرار گیرد بلکه قاچاق در درجه اول مربوط به جریان ورودی و خروجی کشور است.

۵- قطعا اعضای محترم هیات مدیره‌های اتحادیه‌های مربوط به طلا و فلزات گرانبها، در اجرای قانون باید پیشقدم باشند.

۶- طرح‌ها و پیشنهادات خوب اصناف طلا نظیر تسهیل تأمین طلای خام کارگاه‌های طلاسازی، تسهیل ورود موقت طلای خام جهت صادرات مصنوعات، فروش قسطی مصنوعات طلا در قالب تسهیلات ازدواج، امکان وثیقه‌گذاری آسان طلا جهت مشارکت مردم در طرح‌های خرید اعتباری و حتی سهیم شدن در سود اجاره طلا، تسهیل فرایندهای عیارسنجی، کاهش تقلب و سنددار کردن طلا و لزوم تغییر رویه رسانه‌ها در اطلاع‌رسانی پیرامون صنف طلا، با جدیت توسط بخش‌های ذیربط پیگیری شده و گزارش اقدامات به مقام عالی وزارت ارائه گردد.

۷- لازم است بین بازرسان و ناظران دستگاه‌های مختلف، هماهنگی کامل وجود داشته باشد و طبق قانون نظام صنفی کشور، از ظرفیت کمیسیون‌های نظارت بر اصناف برای این هماهنگی استفاده شود.

دیگر خبرها

  • تسهیلات جدید مالیاتی برای طلافروشان
  • تسهیلات جدید مالیاتی برای طلافروشان + سند
  • برداشت بیش از ۱۴۰ تن گل محمدی در گناباد
  • تفاوت ثبت اطلاعات توسط صنف طلافروشان با سایر اصناف در سامانه جامع تجارت
  • طرح پهنه‌بندی حریم مشهد به تصویب شورای عالی شهرسازی و معماری رسید
  • پیش بینی برداشت بیش از ۱۴۰ تن گل محمدی در گناباد
  • تصویب طرح پهنه بندی حریم مشهد برای اولین بار در شورای‌عالی شهرسازی و معماری
  • تصویب طرح پهنه‌بندی حریم شهر مشهد برای نخستین‌بار
  • رتبه نخست شهرستان گرمسار در طرح زراعت چوب
  • افزایش دبی آب در شبکه آبیاری دشت قزوین